ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ

Όταν τρακάρει ένα όχημα, συνήθως το πάμε στον φανοποιό. Ο φανοποιός κάνει τις απαραίτητες εργασίες χρησιμοποιώντας το μηχάνημα που λέγεται καλίμπρα (από το calibration), με το οποίο ευθυγραμμίζει τον σκελετό (σασί) του αυτοκινήτου. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της δομικής ακεραιότητας του οχήματος μετά από ένα ατύχημα.

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MARTIDIS SERVICE ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ AUDI, SKODA, SEAT, VW.

Υπηρεσιες

Το τμήμα φανοποιίας ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια. Η τεχνική κατάρτιση, οι καινοτόμες λύσεις και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, μας κατέστησαν ηγέτιδα δύναμη στα βορειοανατολικά προάστια. Κύριο μέλημά μας είναι να επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σου όπως ήταν πριν τη ζημιά, χωρίς σημάδια και κακοτεχνίες. Η μονάδα φανοποιίας και βαφής είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη.

Επιδιορθώνουμε την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ζημιά του αυτοκινήτου. Εγγυόμαστε κορυφαία ποιότητα στη φανοποιία και την βαφή των αμαξωμάτων, έτσι ώστε να επανέρθει το αυτοκίνητό στην αρχική του κατάσταση με τέλειο αποτέλεσμα. Διαθέτουμε φούρνο τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τις αυστηρότερες τεχνολογικές προδιαγραφές για τη λειτουργία και την εκπομπή ρύπων.

^

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

^

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

^

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

^

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

^

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Pin It on Pinterest

Share This