ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο εδώ και σαράντα χρόνια χρησιμοποιούν την υγραεριοκίνηση ως την πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης στον κόσμο. Τα συστήματα υγραεριοκίνησης OPTIMA της ALEX LPG, μπορούν να αποφέρουν μείωση στο κόστος μετακίνησης έως και 50%.

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MARTIDIS SERVICE ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ALEX OPTIMA

Το ALEX OPTIMA είναι το πρώτο πολωνικό σύστημα υγραερίου που πληροί το αυστηρό πρότυπο εκπομπών καυσαερίων EURO 6.

Προσφέρουμε πλήρη κιτ μετατροπής που επιτρέπουν στο αυτοκίνητό σας να λειτουργεί με φυσικό αέριο. Το σύστημα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις και διαμορφώσεις. Αυτό καθιστά εύκολη την προσαρμογή του σε όλους τους κινητήρες έμμεσου ψεκασμού καυσίμου. Το πιο σημαντικό μέρος του συστήματος είναι οι καινοτόμοι ελεγκτές, δηλαδή το OPTIMA nano, το OPTIMA EXPERT και – το πιο πρόσφατο στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας – το OPTIMA PICO. Διατίθενται σε σετ που περιλαμβάνουν είτε τους μειωτήρες SHARK είτε TURBOT, οι οποίοι είναι επίσης γνωστοί στην αγορά. Τα σετ συμπληρώνονται από μπεκ FLIPPER, Barracuda και Super B, καθώς και φυγόκεντρα φίλτρα Ultra360º.

OPTIMA PICO

Ένας controller σχεδιασμένος για απλούς 3- και 4-κύλινδρους κινητήρες. Είναι ένας συμπαγής, λειτουργικός, ευέλικτος και οικονομικός υπολογιστής υγραερίου. Το μικρό του μέγεθος και ο απλοποιημένος σχεδιασμός του καθιστούν εύκολη την εγκατάσταση και τη βαθμονόμηση του συστήματος, εξασφαλίζοντας τη μικρότερη παρέμβαση στην αρχική διάταξη του κινητήρα.

OPTIMA NANO

Το OPTIMA nano control είναι ένας υπολογιστής που ελέγχει τη διαδοχική έγχυση αερίου. Είναι η πιο προηγμένη συσκευή στην κατηγορία του. Είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα με διάφορους τύπους συστημάτων έμμεσου ψεκασμού καυσίμου.

Ο πρωτοποριακός αλγόριθμος του controller προσαρμόζει με ακρίβεια τη δόση του αερίου στις συνθήκες λειτουργίας και στο φορτίο του κινητήρα σε όλο το εύρος λειτουργίας του. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται η κατανάλωση αερίου.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ελεγκτή είναι η δυνατότητα σύνδεσής του σε μια τυπική εξωτερική διεπαφή OBD (On-Board Diagnostics – εν συντομία: το σύστημα του αυτοκινήτου που επιτρέπει αυτοδιάγνωση), το οποίο βοηθά στον τέλειο συντονισμό του συστήματος αερίου.

OPTIMA EXPERT

Ο επαγγελματικός ελεγκτής OPTIMA EXPERT διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα υποστήριξης OBD και εξομοιωτή αισθητήρα πίεσης και στάθμης καυσίμου.

Ο εξομοιωτής είναι πλήρως προγραμματιζόμενος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή συντονισμού συστήματος. Οι προηγμένες λειτουργίες του ελεγκτή επιτρέπουν την αυτόματη προσαρμογή και την άμεση επικοινωνία με το OBD του αυτοκινήτου. Αυτό κάνει το OPTIMA EXPERT ένα από τα πιο ώριμα χειριστήρια στην κατηγορία 4-6-8 κυλίνδρων.

BARRACUDA INJECTOR

Το Barracuda είναι ένας εγχυτήρας (injector) υψηλής ποιότητας. Η επιτυχία αυτού του παγκοσμίως γνωστού, αξιόπιστου μπεκ ψεκασμού LPG/CNG βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος προσκόλλησης ρύπων (που υπάρχουν στο αέριο) στην εσωτερική του επιφάνεια.

Το Barracuda κατασκευάζεται από ειδικά σχεδιασμένα μείγματα φθοριού-καουτσούκ. Προστατεύουν αποτελεσματικά τα συστατικά του εγχυτήρα από την επιβλαβή δραστηριότητα των φυσικοχημικών παραγόντων. Δεδομένου ότι το μπεκ είναι μικρό σε μέγεθος, μπορεί να εγκατασταθεί κοντά στον εγχυτήρα βενζίνης – σε έναν εύκαμπτο σωλήνα ελάχιστου μήκους. Αυξάνει την ακρίβεια της τροφοδοσίας αερίου.

Το μπεκ Barracuda έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών εγκαταστατών. Είναι το βραβευμένο προϊόν της ALEX. Αναγνωρίζεται ως συνώνυμο ενός αξιόπιστου και αποδοτικού εγχυτήρα υγραερίου σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Τα εξαρτήματα των συστημάτων ALEX OPTIMA έχουν υποβληθεί σε πολλαπλές δοκιμές, αποδεικνύοντας ότι όλα συνεργάζονται βέλτιστα. Για να λειτουργούν τέλεια όλα τα στοιχεία του συστήματος, το ίδιο το σύστημα πρέπει να εγκατασταθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Οι έμπειροι εγκαταστάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό σύνολο εξαρτημάτων για το αυτοκίνητό σας.

Pin It on Pinterest

Share This